Плот за кухня с антибактериална повърхност благодарение на H & CTILES – новата технология на Coverlam Top (GRESPANIA)

Плот за кухня с антибактериална повърхност благодарение на H & CTILES – новата технология на Coverlam Top (GRESPANIA)

В наши дни кухнята е едно от ключовите пространства в една къща. Тя е не само мястото за приготвяне на храна, но и място за срещи, където можем да споделяме моменти със семейството и приятелите си.

Хигиената и безопасността са два ключови фактора при избора на един материал пред друг, особено за повърхности, които влизат в контакт с храната.

Плотовете на Coverlam Top са в състояние да отговорят на най-взискателните хигиенни изисквания, като същевремено са устойчиви на висока температура, химически препарати и петна.


H&C TILES е резултат от прилагането на технологията Hydrotect® в областта на керамиката. Hydrotect® е покритие от титанов диоксид, което при излагане на ултравиолетово лъчение води до фотокаталитична реакция, генерираща активен кислород, който разгражда мръсотията.

Покритието H&C TILES спомага за намаляване на замърсяването на околната среда и придава на гранитогреса самопочистващи се, антибактериални и елиминиращи миризмите свойства.

Можете да се доверите на Coverlam Top, който притежава сертификат NSF, гарантиращ неговата антибактериална повърхност.

В допълнение към високотехнологичното покритие, Coverlam Top предлага разнообразна колекция от текстури вдъхновени от естествените материали - камък, цимент, дърво, метал и мрамор.


Titan Cemento   Колекция: Cementos TOP на Grespania – Coverlam


Nero Ardi   Колекция: Marmoles TOP на Grespania – Coverlam


Basaltina Negro   Колекция: Piedras TOP на Grespania – Coverlam


Basic Nieve   Колекция: Basic TOP на Grespania – Coverlam


Lava Corten   Колекция: Metales TOP на Grespania – Coverlam


Irati   Колекция: Maderas TOP на Grespania – Coverlam

GRESPANIA е в „крак“ с иновациите  и е ангажирана със задоволяването на  растящите изисквания  на архитектурния и интериорен дизайн, като същевременно е отговорна за околната среда.