Историята ни започва през 1995 г. в историческата група Concorde. Оттогава произвеждаме цветни подови и стенни плочки от порцеланов камък за екстериор и интериор на вкус. Ние сме силно индустриално насочени: изнасяме за света, но запазваме педантичното и любящо око на занаятчия, с цялата страст към територията и нейните традиции.
Elements Lux

Elements Lux


Това е първата порцеланова каменна серия от мрамор от Keope, която възпроизвежда с абсолютна точност елегантния графичен стил, характерен за мрамор, предлагащ окончателна повърхност с класически и изключително изтънчен вкус.
Elements Design

Elements Design


Elements Design припомня естетическите детайли на смолата, вдъхновени от големите международни метрополиси: това предложение от порцеланова каменна смола с ефект на смола всъщност е предназначено за съвременни архитектурни пространства, които неизбежно стават автентични икони на стила.
Elements Natural

Elements Natural


Elements Natural предлага топла и релаксираща порцеланова каменна настилка от паркет, като същевременно запазва всички технически качества и качества на порцелановата каменна настилка.